J.L.

"Het hele coaching traject was confronterend en intrigerend. De sessies gaven in korte tijd heel veel zelfinzicht, en de opdrachten hielpen om de inzichten om te zetten in praktisch toepasbare actiepunten die je alle dagen kan inzetten (eender waar of wanneer).

Nu weet ik dat perfectionisme de onderliggende oorzaak was van de ‘problemen’ waar ik al jarenlang tegenaan liep.

Ik maakte vrij vlot vooruitgang mede door het vertrouwensgevoel dat ik van Kim kreeg. Ook de rust (en ook die  in haar stem) die ze uitstraalde gaven mij een aangenaam relax gevoel.

Het traject was waardevol & bemoedigend met wisselende gevoelens en emoties.

Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf gekregen, en weet mijn grenzen aan te geven en durf voor mezelf op te komen. Alle doelen die we vastgesteld hadden aan het begin van het traject zijn bereikt en daar ben ik heel dankbaar voor.

Hoe meer je jezelf bent, hoe beter je je voelt, het geeft rust & vertrouwen."

A.I.

"Na zelf al best wat therapiëen doorlopen te hebben in het verleden, dacht ik dat ik verder niet veel meer kon doen aan mijn vake gepieker, negativiteit en gestresst gevoel. Ik had geen idee hoe ik het gevoel van vrijheid, creativiteit, rust...terug in mijn leven moest brengen. Voor mij was dit onmogelijk en ik kon me dat niet inbeelden. Maar met de motivatie om me beter te voelen, en vooral veel geloof en vertrouwen in Kim als coach, begon ik dan toch aan het traject.

Ik merkte eigenlijk al snel subtiele verschillen, in betere zelfzorg vooral, maar ook het aanbrengen van mijn grenzen op werk en daarbuiten en het afstand kunnen nemen van zorgen en stress als ik bij mijn gezin was. Ook bij mijn kinderen heb ik tijdens het traject een enorm positieve evolutie gezien: het feit dat hun mama minder angstig is, maakt dat ze zelf ook veel gelukkiger door het leven gaan en meer zelfvertrouwen hebben. Dit laatste was voor mij het grootste cadeau uit dit traject. 

Ik zou het aan iedereen aanraden, en zeker bij Kim als coach, die je rust en vertouwen geeft als begeleidster naar een gelukkigere levensstijl."

I.V.T.

"Ik heb me van het eerste moment op mijn gemak gevoeld bij Kim. De tools die ik gekregen heb zijn visueel en makkelijk te gebruiken. Het helpt me om de balans te maken tussen mijn rationeel en emotioneel denken. Door bij perfectionisme stil te staan weet ik nu perfect wanneer ik moet reageren en vooral hoe ik te werk moet om bepaalde blokkades tegen te gaan.  Tis ook gewoon oke om even aan jezelf te werken. "

J.N.

"Ik wist niet goed wat ik moest verwachten perfectionisme coaching, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Heel snel zag en voelde ik resultaat. Zo sta ik nu sterk en zelfzeker in meetings, pieker nog nauwelijks. Eindelijk slaag ik er in om mijn werk elke dag af te sluiten en niet mee naar huis te nemen (ook bij het thuiswerken), zelfs al is alles nog niet gedaan of als er een tegenslag was. De eenvoudige oefeningen hebben snel hun impact gehad en dit is ook zo gebleven! Kim begeleid je op een aangename en waar nodig kordate manier, waardoor ik ook verschillende zaken waar ik al lang mee worstelde in mijn privé leven, achter mij heb kunnen laten en nu echt meer mezelf kan zijn."

E.D.B.

"De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen heb gekregen in mezelf. Ik heb ontdekt welke veranderingen ik in mijn leven nodig heb om een gelukkiger leven te leiden. Ik voelde me begrepen door Kim en ben dankbaar dat ik haar heb leren kennen"